Profilbildet til talkmanProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Huldra89Profilbildet til DionysusProfilbildet til ZaxProfilbildet til cat68Profilbildet til Osl38Profilbildet til nada000Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HebroProfilbildet til Caleron86Profilbildet til shaftyProfilbildet til BergenoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til buskerudProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Ready4funProfilbildet til sølProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SvetikProfilbildet til røyskattaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ArconadaProfilbildet til moss73Profilbildet til toro60Profilbildet til HenrikKbg

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 5 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje