Profilbildet til staalmannenProfilbildet til uzi69Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til shinY_Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MandrakeProfilbildet til mrtoreProfilbildet til KarinagayProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ellenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til AsveigProfilbildet til SpindelProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KospieProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til zailoProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til freaky2Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til elghodeProfilbildet til ElleseusProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til testomanProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Insomnia

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 timer, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 timer, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje