Profilbildet til freezinProfilbildet til BergenoProfilbildet til AndroidProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til XjanneProfilbildet til kmfantProfilbildet til Lica89Profilbildet til TuttaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til foresterProfilbildet til kajabiProfilbildet til elghodeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Grom87Profilbildet til Kas=)
Profilbildet til spruksProfilbildet til monique tvProfilbildet til BotanicalProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til AnetteleProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Søker spennign

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 timer, 32 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje