Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sluggernProfilbildet til HardRockProfilbildet til DorcasProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til dp72Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Just4youProfilbildet til windel999Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til andy1988
Profilbildet til silverProfilbildet til DrYvilProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KosMusProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ArousalProfilbildet til ElleseusProfilbildet til orphansProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til par3427Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KospieProfilbildet til staken jacsen

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

GuttOslo95

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

sex?

Hva jeg hater mest

suging

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje