Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til lauraloveProfilbildet til nord88Profilbildet til JiJiProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til HebroProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til shado33Profilbildet til JimBodenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til hotnoProfilbildet til IngunnProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SnæxProfilbildet til BecksProfilbildet til Roger84Profilbildet til SvantepriProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til pompelProfilbildet til MikeProfilbildet til HardRockProfilbildet til LatexleahProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til runAProfilbildet til Tanja609(CD/TV)

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

sex?

Hva jeg hater mest

suging

Obligatoriske opplysninger

Alias

GuttOslo95

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje