Profilbildet til Man30303Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BluwProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ElviraProfilbildet til hank95Profilbildet til lalaparProfilbildet til Donatello21Profilbildet til BadboyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Erik1337Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til DrulProfilbildet til sjømannProfilbildet til Par på camProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JosepProfilbildet til MedusaProfilbildet til TheMissProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ole322Profilbildet til SherylProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

GuttOslo95

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

sex?

Hva jeg hater mest

suging

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje