Profilbildet til two-playfulProfilbildet til ReidarProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AsveigProfilbildet til superteddProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Flekka18Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til freezinProfilbildet til xdresserProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Toremann
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til InsomniaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SiljeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til vickycdProfilbildet til EscobarProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Trh1980Profilbildet til xantippeProfilbildet til afrikarProfilbildet til blaithinProfilbildet til Bjoern

Haakon92

@haakon92
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje