Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til hank95Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til MissyMooProfilbildet til kjelli77Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til babybooProfilbildet til Hemne72Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Helene89Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Torill1979Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til wille455Profilbildet til norseman9Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Sukkerspinn86

Haakon92

@haakon92
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje