Profilbildet til MM77Profilbildet til CarrieProfilbildet til sjømannProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til hank95Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til hotnoProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til colargolProfilbildet til NyssaProfilbildet til orro75Profilbildet til jonas93Profilbildet til poopITboyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til qwerty19Profilbildet til xtr
Profilbildet til MM77Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til AzathothProfilbildet til zailoProfilbildet til BiTrineProfilbildet til silverProfilbildet til FinelineProfilbildet til slaviProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til DavinciProfilbildet til Anne72Profilbildet til ShineProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Mr.X

Haakon92

@haakon92
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje