Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til virtuveProfilbildet til NordlandProfilbildet til Huldra89Profilbildet til ReidarProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til babybooProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til kajabiProfilbildet til guttenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Hot&horny
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Helene89Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til freaky2Profilbildet til JontassProfilbildet til parivest

Haakon92

@haakon92
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje