Profilbildet til virtuveProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til afrikarProfilbildet til jonas93Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til ValeriaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AzathothProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SupermannProfilbildet til Reina21Profilbildet til mrtoreProfilbildet til TheMissProfilbildet til rubbergimp
Profilbildet til RomeoProfilbildet til dewill77Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Siba44Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Par på camProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SussProfilbildet til GoldenProfilbildet til OralProfilbildet til YouwishProfilbildet til leandroProfilbildet til Nanna

Haakon92

@haakon92
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje