Profilbildet til sweden boyProfilbildet til CulprateProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til kastrdProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til spruksProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Singel49Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til JavhaxProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Tony21
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Solros72Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til DionysusProfilbildet til bait69Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til knny88Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til hank95Profilbildet til fadedProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

Haakon92

@haakon92
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje