Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til fadedProfilbildet til Man30303Profilbildet til DodraugenProfilbildet til solaProfilbildet til No StringsProfilbildet til afrikarProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MoaProfilbildet til zailoProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til bakerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MehtevasProfilbildet til vannmann1987
Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til CleoProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MortenBProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til RuienProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til BecksProfilbildet til fridafridaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Haakon92Profilbildet til IrenProfilbildet til !~XanZirz~!

Haakon92

@haakon92
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje