Profilbildet til freaky2Profilbildet til MizzyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til AlekProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til UerfarenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til trond`enProfilbildet til ElyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ellenProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til ingoladProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til zethProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til beitoProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Joey77Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til CharlesProfilbildet til TheReaderProfilbildet til GoldenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til UerfarenProfilbildet til SussProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KWG

Haakon92

@haakon92
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje