Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BecksProfilbildet til ElinesProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til StrazoProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til eddi1000Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AlekProfilbildet til zailoProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til TingTongProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til AsveigProfilbildet til jannis25Profilbildet til petzlProfilbildet til latex66Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til BotanicalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KAAR!!S

Haakon92

@haakon92
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje