Profilbildet til IngunnProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til nord88Profilbildet til SportoguyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KaisaProfilbildet til DrulProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til windel999Profilbildet til SussProfilbildet til mrtoreProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til temptationProfilbildet til Snæx
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til JosepProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Siba44Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BittenProfilbildet til Solros72Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til bwillyProfilbildet til komigje69Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til bait69Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til norseman9

Haakon92

@haakon92
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Haakon92:Disse profilene har Haakon92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje