Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NylongummiProfilbildet til xantippeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til RixnProfilbildet til Nic94Profilbildet til DionysusProfilbildet til SwededarterProfilbildet til No StringsProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Geirern92
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til kennethProfilbildet til simonaProfilbildet til shivaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LåtteProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til sverre89Profilbildet til someboyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til naitsProfilbildet til DragongirlProfilbildet til karlaa

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje