Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til søker sexProfilbildet til NåProfilbildet til Natasha93Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til TommybProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til latino123Profilbildet til AnetteleProfilbildet til h_frodeProfilbildet til pia1975Profilbildet til CdrypaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til maler.nProfilbildet til LenemorProfilbildet til KrangleFant
Profilbildet til foresterProfilbildet til IngunnProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til xtrProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til toro60Profilbildet til MannValdresProfilbildet til trisvikProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KaisaProfilbildet til LadyBBW

hallois

@hallois
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje