Profilbildet til beitoProfilbildet til FinelineProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MarwinProfilbildet til OralProfilbildet til TearyProfilbildet til SjtProfilbildet til sluggernProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til XjanneProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til AndroidProfilbildet til NordlandProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BergenoProfilbildet til jenandProfilbildet til Ready4funProfilbildet til guttenProfilbildet til LissaProfilbildet til GoldenProfilbildet til stuve92Profilbildet til KristiansenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Rapper.1

hallois

@hallois
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje