Profilbildet til MatteStProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til i love boysProfilbildet til mindwtoProfilbildet til troendern93Profilbildet til nord88Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til love one anotherProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til søker sexProfilbildet til hank95Profilbildet til yanaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Josep
Profilbildet til BrumProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til LatexfunProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til stor pungProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til superteddProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til beitoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Innlandet

hallois

@hallois
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje