Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til AzathothProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til solaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ChivasProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BjoernProfilbildet til KosMusProfilbildet til runAProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til jarlemann
Profilbildet til maler.nProfilbildet til MolliProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LissaProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SnæxProfilbildet til jonas93Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til j18elverumProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til JustinProfilbildet til LarsnProfilbildet til Tor&tina40

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje