Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Mr.XProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til ToyenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til pia1975Profilbildet til LenemorProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til TingTongProfilbildet til DorcasProfilbildet til hotnoProfilbildet til BiTrineProfilbildet til pierceddickProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til MandrakeProfilbildet til faithProfilbildet til bunnyProfilbildet til par3427Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til claireProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til StavangerProfilbildet til faded

hallois

@hallois
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje