Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til LeneaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til solaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til sola50Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Telemann88Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til MM77
Profilbildet til superteddProfilbildet til SupermannProfilbildet til jan50Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til IngunnProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til JustinProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Kalle2

hallois

@hallois
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje