Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til latex66Profilbildet til Helene89Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bimann43Profilbildet til bait69Profilbildet til qwerty19Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til FreshnessProfilbildet til babybooProfilbildet til GeiriProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til superteddProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til HebroProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LarsnProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Lill17Profilbildet til sanjaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Siba44Profilbildet til MizzyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til TheRose49

hallois

@hallois
aktiv 3 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje