Profilbildet til snirlenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til shivaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til JontassProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til No StringsProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til JosepProfilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MissyMooProfilbildet til skurk3Profilbildet til JupiterProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KiwienProfilbildet til TuttaProfilbildet til mark04Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Master33 Bergen

hallois

@hallois
aktiv 2 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje