Profilbildet til MizzyProfilbildet til DavinciProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til XenaProfilbildet til dia***Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til buskerudProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til sanjaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til IngegardProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til par_30Profilbildet til RixnProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til lekenergodProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til JavhaxProfilbildet til chipProfilbildet til Solros72

hallois

@hallois
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje