Profilbildet til LululuuProfilbildet til IntrMannProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Difference___Profilbildet til UerfarenProfilbildet til AndroidProfilbildet til andy1988Profilbildet til Haakon92Profilbildet til gutt1981Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Hilde79Profilbildet til two-playfulProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til burndocProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til Lica89Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SussProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til leandroProfilbildet til freezinProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til No StringsProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til norseman9Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til carmellaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ~ lille please ~

hallois

@hallois
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje