Profilbildet til zethProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til PSYllonProfilbildet til sverre89Profilbildet til Hemne72Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til smoker;)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Lica89Profilbildet til shaftyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SigvegalProfilbildet til RJ
Profilbildet til Tony21Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BullseyeProfilbildet til yanaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til godheksaProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til monique tvProfilbildet til bby123Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til halloisProfilbildet til andy1988Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Ellensoeker
  • 5 år, 2 måneder siden

    hallois

    hallois ble et registrert medlem 5 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje