Profilbildet til Tara84Profilbildet til hank95Profilbildet til brollProfilbildet til HommeProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til sola50Profilbildet til love one anotherProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til freaky2Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til AndyrjProfilbildet til golfbearProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til FinelineProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til shivaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til AsveigProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SiljeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til BB-btm4top
  • 5 år, 6 måneder siden

    hallois

    hallois ble et registrert medlem 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje