Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til dogbayProfilbildet til DjeimiProfilbildet til C.lop14Profilbildet til StianProfilbildet til DorcasProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til fadedProfilbildet til m52aProfilbildet til Jan46Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KongenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til elghodeProfilbildet til KvinnenProfilbildet til -MissV-Profilbildet til stian93Profilbildet til SamehadaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til mark04Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KaisaProfilbildet til MelekProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Plu2Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Emiljepusiiii14
  • 5 år, 2 måneder siden

    hallois

    hallois endret profilbildet sitt 5 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje