Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til jente2011Profilbildet til BluwProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Roger84Profilbildet til talkmanProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AndroidProfilbildet til DonGrisProfilbildet til TorolavProfilbildet til Kate WProfilbildet til Grom87Profilbildet til BotanicalProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til AndroidProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SvantepriProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BillProfilbildet til northkickProfilbildet til vårkåtProfilbildet til NordlandProfilbildet til Lill17Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ingoladProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MissBlackrose
  • 5 år, 6 måneder siden

    hallois

    hallois endret profilbildet sitt 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje