Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AzathothProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til nord88Profilbildet til Erik1337Profilbildet til MaykieProfilbildet til poopITboyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til lauraloveProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til SammiProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til RosjerProfilbildet til RantazticProfilbildet til Huldra89Profilbildet til AskimMannProfilbildet til CulprateProfilbildet til freezinProfilbildet til sisunorProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Hulder1Profilbildet til ninatvProfilbildet til MedusaProfilbildet til Just4youProfilbildet til Dreamboy78

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje