Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ElyProfilbildet til poffenProfilbildet til StianProfilbildet til TengilProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BiTrineProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til TorolavProfilbildet til TuttaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Joey77
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ManimalProfilbildet til JaNuSProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mindwtoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DodraugenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til nord88Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til mizzyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Nå

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje