Profilbildet til moss73Profilbildet til Lica89Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til xdresserProfilbildet til sanjaProfilbildet til AndiiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AlesioProfilbildet til bunnyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MM77
Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til DragongirlProfilbildet til snirlenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til LatexfunProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TingTongProfilbildet til RonnProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til 59modellProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HazeProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AfroManProfilbildet til Torolav

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje