Profilbildet til FreshnessProfilbildet til RantazticProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Handyman40Profilbildet til BillProfilbildet til ChivasProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Mandal37Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til MarwinProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hilde79Profilbildet til ChrisCProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til latex66Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Par på camProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til LangbeinProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til virtuveProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til godsg1Profilbildet til fadedProfilbildet til HazeProfilbildet til WErkewrøe

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje