Profilbildet til maler.nProfilbildet til KjellarProfilbildet til 2KosProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Jan46Profilbildet til MarwinProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Roger84Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Angel84Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Kiwien
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til kinky667Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til sluggernProfilbildet til golfbearProfilbildet til vanosm52Profilbildet til regntøymannProfilbildet til CharlesProfilbildet til bad666boyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Bergeno

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje