Profilbildet til StavangerProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til komigje69Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MrbigProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til brollProfilbildet til binittedal31Profilbildet til SjtProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til orro75Profilbildet til Telemann88Profilbildet til shiva
Profilbildet til NataProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Klar 79Profilbildet til StianProfilbildet til NightdiverProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ballderProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til staalmannen

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje