Profilbildet til Grom87Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til urokraakeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BiparProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ElyProfilbildet til sverre89Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ZaxProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Joey77Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til HommeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BabyWProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ScorpionProfilbildet til @nn@Profilbildet til sweden boyProfilbildet til nina1992Profilbildet til just myselfProfilbildet til Jupiter

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje