Profilbildet til NåProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Crazy92Profilbildet til jens41Profilbildet til vanosm52Profilbildet til GoldenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MehtevasProfilbildet til sweettortureProfilbildet til DrYvilProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Caleron86Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Nic94
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til MidasProfilbildet til JupiterProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Helene89Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SKubrickProfilbildet til shivaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til JustinProfilbildet til KWGProfilbildet til førdeparet

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje