Profilbildet til BjornchProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BBW28Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SamehadaProfilbildet til TearyProfilbildet til SussProfilbildet til leandroProfilbildet til snirlenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til jonas93
Profilbildet til komigje69Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Difference___Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MolliProfilbildet til L_KProfilbildet til JM28Profilbildet til LokerProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til jan50Profilbildet til RockDudeProfilbildet til yanaProfilbildet til Shyroxya

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje