Profilbildet til Bimann43Profilbildet til vekten75Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til kennethProfilbildet til bakerProfilbildet til LærerenProfilbildet til troendern93Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MarwinProfilbildet til AsveigProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til nafaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Elines
Profilbildet til testomanProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til MelekProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til AlexanderProfilbildet til TabbeProfilbildet til TallDarkHandsome

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje