Profilbildet til Joey77Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til bbck osloProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til GiggSProfilbildet til ChivasProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til StianProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ani5Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Zizou
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Thea92Profilbildet til SvantepriProfilbildet til SiljeProfilbildet til buskerudProfilbildet til TheMissProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til OsloG21Profilbildet til SakoProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Ready4funProfilbildet til AlexsProfilbildet til JiJiProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til hallois

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje