Profilbildet til LululuuProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til GiggSProfilbildet til JupiterProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MarwinProfilbildet til mizzyProfilbildet til Lars80Profilbildet til orphansProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Trh1980Profilbildet til mrniceguy
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ballderProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til godsg1Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Slave g23Profilbildet til AlekProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til babybooProfilbildet til Reisende40Profilbildet til temptation

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje