Profilbildet til DionysusProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til knny88Profilbildet til MedusaProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til NettstedetProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til fintparProfilbildet til KWGProfilbildet til guttenProfilbildet til StavangerProfilbildet til Modesty56Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Suz
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ElviraProfilbildet til Latex44Profilbildet til DrulProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til sportfuckProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til synnyProfilbildet til Solros72Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ShineProfilbildet til lekenergodProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Difference___Profilbildet til Cato1977

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje