Profilbildet til EvensProfilbildet til beitoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til karlaaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til joniProfilbildet til AndyrjProfilbildet til NeonProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ballderProfilbildet til mrroyalProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ArconadaProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til westpar76Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til JavhaxProfilbildet til TengilProfilbildet til henrkjarProfilbildet til ElinesProfilbildet til TommybProfilbildet til NannaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MartinosloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Bimann43

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje