Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til IronheartProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Natasha93Profilbildet til dp72Profilbildet til bbck osloProfilbildet til nina1992Profilbildet til ErogenProfilbildet til 59modellProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til karlaaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til apeeassProfilbildet til virtuveProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ZaxProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til bergen89Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KimmernProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Mystical34Profilbildet til mizzyProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til testomanProfilbildet til Emiljepusiiiii

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje