Profilbildet til SakoProfilbildet til bunnyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til nada000Profilbildet til NettstedetProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SammiProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til j18elverumProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til par_30
Profilbildet til JiJiProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til ArousalProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LookmeProfilbildet til Par på camProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MusashiProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til petzlProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Thea92

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 50 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 50 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje