Profilbildet til IngunnProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til orphansProfilbildet til MatteStProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til uzi69Profilbildet til LadysmanProfilbildet til RememBr83Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BjornchProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til nelg90Profilbildet til zethProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til RixnProfilbildet til TengilProfilbildet til NallexyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ScorpionProfilbildet til vårkåtProfilbildet til InnlandetProfilbildet til XjanneProfilbildet til buskerudProfilbildet til NordJente90Profilbildet til RantazticProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til candyqueen30

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje