Profilbildet til ingoladProfilbildet til pitt76Profilbildet til IngunnProfilbildet til vesle 43Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til MatteStProfilbildet til søker sexProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Androx0Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Satzumi213
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til KatherineProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til RockDudeProfilbildet til RuienProfilbildet til wille455Profilbildet til BadboyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til just myselfProfilbildet til MannValdresProfilbildet til northkickProfilbildet til sexworker202Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ElviraProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Singel49

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje