Profilbildet til RomeoProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til krsflortProfilbildet til westpar76Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til skurk3Profilbildet til Nic94Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til KiwienProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Loker
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Lez 40Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til spruksProfilbildet til j18elverumProfilbildet til monique tvProfilbildet til TommybProfilbildet til SnæxProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til TorolavProfilbildet til RJ

hallois

@hallois
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

hallois

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje