Profilbildet til miss76Profilbildet til skurk3Profilbildet til yanaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ChivasProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til EscobarProfilbildet til IngegardProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til nada000Profilbildet til komigje69Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Freshness
Profilbildet til toro60Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til AndyrjProfilbildet til par_30Profilbildet til AsveigProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til regntøymannProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LeneaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til petrus1956Profilbildet til RonnProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Hulder1Profilbildet til rikkeintim

hallois

@hallois
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

hallois

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje