Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til hank95Profilbildet til JiJiProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Kas=)Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SkårnesProfilbildet til latino123Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til JustinProfilbildet til MaykieProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Joey77Profilbildet til No StringsProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Modesty56Profilbildet til PussiProfilbildet til KWGProfilbildet til petrus1956Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Xena

hallois

@hallois
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt hallois:Disse profilene har hallois besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

hallois

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje