Profilbildet til CdrypaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til foresterProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til dp72Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Donatello21Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ExosProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til kmfantProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til EscobarProfilbildet til Mr.X
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ThomasassProfilbildet til chipProfilbildet til vekten75Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Kalle2Profilbildet til stuve92Profilbildet til just myselfProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til EscobarProfilbildet til kinky667Profilbildet til orro75Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Nanna

HandyHunk

@handyhunk
aktiv 6 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt HandyHunk:Disse profilene har HandyHunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje