Profilbildet til KimmernProfilbildet til godsg1Profilbildet til Isabella10Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til JM28Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BotanicalProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BottomProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Difference___
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Donatello21Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BergenoProfilbildet til nada000Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til westpar76Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MelekProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til zethProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til GiggSProfilbildet til GjøvikKvinne

HandyHunk

@handyhunk
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt HandyHunk:Disse profilene har HandyHunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje