Profilbildet til BrumProfilbildet til KennethR88Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til GogT1971Profilbildet til veilchenProfilbildet til SnæxProfilbildet til Tony21Profilbildet til KospieProfilbildet til RomeoProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ChivasProfilbildet til ZaxProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SamehadaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til superteddProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til AlekProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Ajscream

HandyHunk

@handyhunk
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt HandyHunk:Disse profilene har HandyHunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje