Profilbildet til Anne72Profilbildet til KatherineProfilbildet til KvastenProfilbildet til tjenerenProfilbildet til latex66Profilbildet til MissMProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til trond`enProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Just4youProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til i love boysProfilbildet til petzlProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BiparProfilbildet til mizzyProfilbildet til angelica96Profilbildet til jannis25Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til petzlProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Slave g23Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MM77Profilbildet til Trh1980Profilbildet til CharlesProfilbildet til hattifnattene00

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje