Profilbildet til hotnoProfilbildet til MariusProfilbildet til Trappani89Profilbildet til akane21Profilbildet til urokraakeProfilbildet til LookmeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KatherineProfilbildet til claireProfilbildet til AlekProfilbildet til ToyenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til just myselfProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til NannaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KongenProfilbildet til TabbeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til JimBodenProfilbildet til pitt76Profilbildet til Trh1980Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til SoffiProfilbildet til pia1975Profilbildet til Trappani89Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Strazo

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje