Profilbildet til two-playfulProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Telemann88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til testomanProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sverre89Profilbildet til orphansProfilbildet til LærerenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til foresterProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til RantazticProfilbildet til OsloG21Profilbildet til sola50Profilbildet til ExosProfilbildet til brollProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til SKubrickProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til KjellarProfilbildet til knutbrg

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje