Profilbildet til halloisProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MrVoldProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SakoProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til knny88Profilbildet til RantazticProfilbildet til KosMusProfilbildet til SiljeProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til SpindelProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til MizzyProfilbildet til RonnProfilbildet til PlatinumProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til h_frodeProfilbildet til shaftyProfilbildet til RuienProfilbildet til apeeassProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til mrroyalProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til bamsefar

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje