Profilbildet til latino123Profilbildet til DrulProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MarwinProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ani5Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Man30303Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ChrisCProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til KrangleFant
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til XenaProfilbildet til MusashiProfilbildet til ElleseusProfilbildet til fadedProfilbildet til Telemann88Profilbildet til CleoProfilbildet til latex66Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til pierceddickProfilbildet til IngegardProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til CharlieBoy

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje