Profilbildet til NylongummiProfilbildet til HazeProfilbildet til halloisProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til bakerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til FinelineProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til DorcasProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til burndocProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tony21Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til hotfish
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til jarlemannProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ElviraProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ElyProfilbildet til KongenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til freaky2

Handyman40

@handyman40
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje