Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SnæxProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MannValdresProfilbildet til sjømannProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til nord88Profilbildet til AlekProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til kmfantProfilbildet til LatexmannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Sublime81Profilbildet til TabbeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til orphansProfilbildet til badboy1986Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NannaProfilbildet til LarsnProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til PsykiskTerrorMann33

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje