Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KjellarProfilbildet til ValeriaProfilbildet til mark04Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TempenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til jonas93Profilbildet til pvcloveProfilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til SpindelProfilbildet til MrVoldProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til godsg1Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til hawe35Profilbildet til binittedal31Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Lenea

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje