Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til carogirlProfilbildet til Linda_25Profilbildet til stian93Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til LululuuProfilbildet til testomanProfilbildet til ExosProfilbildet til bwillyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til moss73Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til smoker;)Profilbildet til JavhaxProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Giftparnord50
Profilbildet til Julie00Profilbildet til smoker;)Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til kennethProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ExodiaProfilbildet til stuve92Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RJProfilbildet til L_KProfilbildet til MidasProfilbildet til just myselfProfilbildet til På_søkProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Molli

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje