Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til joniProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Trappani89Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til SpindelProfilbildet til DavinciProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til På_søkProfilbildet til AfroManProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til uzi69Profilbildet til CleoProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til DjeimiProfilbildet til dewill77Profilbildet til CulprateProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til GoldenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til CharlesProfilbildet til L_KProfilbildet til vesle 43Profilbildet til MannValdresProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ingoladProfilbildet til PussiProfilbildet til KatherineProfilbildet til StorMørkKuk

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje