Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til krsflortProfilbildet til ChivasProfilbildet til poffenProfilbildet til Hulder1Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ingoladProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til geddimannProfilbildet til knny88Profilbildet til oslobiffen
Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til regntøymannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til LeneaProfilbildet til JosepProfilbildet til jente2011Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KennethR88Profilbildet til sabriinaProfilbildet til LenemorProfilbildet til xantippeProfilbildet til Jærgutten

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje