Profilbildet til BecksProfilbildet til SjtProfilbildet til NataProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LadysmanProfilbildet til cat68Profilbildet til OdinProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til trannyboyProfilbildet til jan50Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MariusProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til maler.nProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til ZaxProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til gutt1981Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Slave g23Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til godheksaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til TheRose49Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til MissMProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ArielProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DrYvil

Handyman40

@handyman40
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje