Profilbildet til bby123Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til NeonProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til love one anotherProfilbildet til jannis25Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RosjerProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KvastenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til kmfantProfilbildet til Sonny55Profilbildet til hawe35Profilbildet til TearyProfilbildet til Sammi
Profilbildet til BergenoProfilbildet til RosjerProfilbildet til pia1975Profilbildet til two-playfulProfilbildet til SammiProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til afrikarProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til ole322Profilbildet til RJProfilbildet til HexaProfilbildet til SiljeProfilbildet til MolliProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Crazy92

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje