Profilbildet til TigerProfilbildet til LissaProfilbildet til Singel49Profilbildet til Jan46Profilbildet til buskerudProfilbildet til VictorProfilbildet til BjornchProfilbildet til KatherineProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til golfbearProfilbildet til AvalonProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til LærerenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til johnrunProfilbildet til BBW28
Profilbildet til Just4youProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til badboy1986Profilbildet til temptationProfilbildet til naitsProfilbildet til StaaleProfilbildet til mrtoreProfilbildet til moss73Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til kennedy85Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SammiProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Par på cam

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje