Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ElinesProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til binittedal31Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til henrkjarProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Dotto81Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KineticMan75
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Cd28Profilbildet til ToremannProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Angel4uProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Donatello21Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SvantepriProfilbildet til m33sandnes

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje