Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til simonaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til swedmanProfilbildet til poffenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til søker sexProfilbildet til KWGProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BiparProfilbildet til two-playfulProfilbildet til LululuuProfilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til akane21Profilbildet til monique tvProfilbildet til StaaleProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til RantazticProfilbildet til Reina21Profilbildet til Difference___Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til sweettortureProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HelgelandsGubbe

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje