Profilbildet til pompelProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Reina21Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JiJiProfilbildet til Modesty56Profilbildet til bbck osloProfilbildet til mizzyProfilbildet til dewill77Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til GhroltProfilbildet til chipProfilbildet til parivestProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til sverre89Profilbildet til OdinProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til shinY_Profilbildet til Angel84Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til shaftyProfilbildet til tinaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Osl38Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til DonGrisProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Cleo

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje