Profilbildet til TearyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BittenProfilbildet til nord88Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til someboyProfilbildet til silverProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ErogenProfilbildet til MarwinProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til geddimannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til kajabiProfilbildet til Tyber30Profilbildet til KvastenProfilbildet til LærerenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til AzathothProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til nelg90Profilbildet til Linda_25Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til regntøymann

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje