Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Siba44Profilbildet til KennethR88Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LathamsProfilbildet til xtrProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til vickycdProfilbildet til xdresserProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Elleseus
Profilbildet til orphansProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til shivaProfilbildet til VictorProfilbildet til AyakachanProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til pvcloveProfilbildet til NannaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElinesProfilbildet til Arconada

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje