Profilbildet til OralProfilbildet til cat68Profilbildet til sluggernProfilbildet til MedusaProfilbildet til elghodeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Man30303Profilbildet til Osl38Profilbildet til DionysusProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SpindelProfilbildet til dogbayProfilbildet til skurk3Profilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til monique tvProfilbildet til petzlProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Plu2Profilbildet til ToyenProfilbildet til SuzProfilbildet til stor pungProfilbildet til JavhaxProfilbildet til AlexsProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ReidarProfilbildet til GuttOslo95

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje