Profilbildet til bamsefarProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til RixnProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til RuienProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NowheremanProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til DonGrisProfilbildet til shivaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ZeroProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til shinY_Profilbildet til bakerProfilbildet til KWGProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Per S

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje