Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Per SProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til C.lop14Profilbildet til shaftyProfilbildet til RuienProfilbildet til Difference___Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til No StringsProfilbildet til MehtevasProfilbildet til ElyProfilbildet til Torill1979Profilbildet til GeiriProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AlexanderProfilbildet til DrulProfilbildet til BluwProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til LenemorProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til xdresserProfilbildet til ani5Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Per SProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ChivasProfilbildet til sexy panda

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje