Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til blaithinProfilbildet til Helene89Profilbildet til InsomniaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ElyProfilbildet til MissProfilbildet til AngelManProfilbildet til qwerty19Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DragongirlProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Meeow
Profilbildet til PussiProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til MaykieProfilbildet til SkårnesProfilbildet til parivestProfilbildet til xtrProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til DorcasProfilbildet til MidasProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LathamsProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Sonny55Profilbildet til golfbear

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje