Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til BittenProfilbildet til HazeProfilbildet til Singel49Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Helene89Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MizzyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Reisende40Profilbildet til SvantepriProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Jærgutten
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til RomeoProfilbildet til hank95Profilbildet til xtrProfilbildet til freaky2Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til fridafridaProfilbildet til OdinProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Sublime81Profilbildet til BittenProfilbildet til Singel49

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje