Profilbildet til SvetikProfilbildet til ShineProfilbildet til SpindelProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MrbigProfilbildet til ole322Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til sisunorProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Jan46
Profilbildet til buskerudProfilbildet til milana36Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til DragongirlProfilbildet til latino123Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til NjordProfilbildet til SvetikProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje