Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til staalmannenProfilbildet til poffenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til GeiriProfilbildet til BluwProfilbildet til EscobarProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HexaProfilbildet til NaughtyDane
Profilbildet til kmfantProfilbildet til burndocProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til xtrProfilbildet til SakoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til SjtProfilbildet til AngelManProfilbildet til jenandProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til cat68

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje