Profilbildet til westpar76Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Caleron86Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Slappen72Profilbildet til YongProfilbildet til stuve92Profilbildet til Passivg19Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til TommybProfilbildet til maritaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Elvira
Profilbildet til bby123Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til runAProfilbildet til skurk3Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MedusaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til MariusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til freezinProfilbildet til knutbrgProfilbildet til wannaBgood

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje