Profilbildet til ElleseusProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til jan50Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til davidandreProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til knny88Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til RAPID4Profilbildet til sisunorProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Slappen72Profilbildet til fridafridaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ShjalomProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til babybooProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til BiTrineProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til shinY_Profilbildet til Stuker\'n

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje