Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KiwienProfilbildet til monique tvProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til røyskattaProfilbildet til AlesioProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sølProfilbildet til Difference___Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til mark04Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til par_30Profilbildet til lalaparProfilbildet til StrazoProfilbildet til YouwishProfilbildet til veilchenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Thea92Profilbildet til MedusaProfilbildet til Helene89

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje