Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til BBW28Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BabyWProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til C.lop14Profilbildet til HebroProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til moss73Profilbildet til NjordProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BjornchProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til sola50Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NåProfilbildet til LadysmanProfilbildet til JontassProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til halloisProfilbildet til Crazy92Profilbildet til kennethProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til urokraake

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Handyman40

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kjekk ung mann på 40 ,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje