Profilbildet til Helene89Profilbildet til silverProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ElleseusProfilbildet til i love boysProfilbildet til just myselfProfilbildet til ToremannProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til JM28Profilbildet til BluwProfilbildet til binittedal31Profilbildet til englevingerProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til vickycd
Profilbildet til DionysusProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SigvegalProfilbildet til MortenBProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til ScorpionProfilbildet til pia1975Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til HommeProfilbildet til AngelManProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Niko9

Handyman40

@handyman40
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Handyman40

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kjekk ung mann på 40 ,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje