Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til RantazticProfilbildet til geddimannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SupermannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ArousalProfilbildet til RJProfilbildet til Haakon92Profilbildet til sexy panda
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til harepusenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til eddi1000Profilbildet til mann oslProfilbildet til slaviProfilbildet til HexaProfilbildet til GoldenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Androx0Profilbildet til TordenspydProfilbildet til windel999Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til sexfest3637

Handyman40

@handyman40
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Handyman40:Disse profilene har Handyman40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Handyman40

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kjekk ung mann på 40 ,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje