Profilbildet til Joey77Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til AlesioProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til SnæxProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Huldra89Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Reisende40Profilbildet til fadedProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ReidarProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til bergenm30
Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til windel999Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til gameroslProfilbildet til AzathothProfilbildet til Angel84Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NjordProfilbildet til pia1975Profilbildet til slaviProfilbildet til ninatvProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Sim

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje