Profilbildet til -MissV-Profilbildet til KatherineProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til gameroslProfilbildet til AvalonProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SvantepriProfilbildet til OdinProfilbildet til 59modellProfilbildet til beitoProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Badboy
Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til testomanProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Just4youProfilbildet til poffenProfilbildet til BistvgProfilbildet til TearyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til halloisProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til kennethProfilbildet til babybooProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Reina21Profilbildet til agderProfilbildet til Karinagay

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje