Profilbildet til BrumProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til sjømannProfilbildet til KatherineProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SvetikProfilbildet til SamehadaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MaykieProfilbildet til godsg1Profilbildet til dewill77Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Elleseus
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til AlexanderProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ThomasassProfilbildet til elghodeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MidasProfilbildet til DorransProfilbildet til GeiriProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til gloria thomas

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje