Profilbildet til knny88Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Mass SageProfilbildet til synnyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til mark04Profilbildet til apeeassProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til EscobarProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ani5Profilbildet til Angel4u
Profilbildet til Anne72Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AndyrjProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til bamsefarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RockDudeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til slaviProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til godsg1Profilbildet til Latex50Profilbildet til Moonlight Shadow

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje