Profilbildet til SussProfilbildet til ArousalProfilbildet til No StringsProfilbildet til MedusaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til MandrakeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MidasProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Reina21Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinne
Profilbildet til LenemorProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SwededarterProfilbildet til NataProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til JustinProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til jente2011Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TorolavProfilbildet til AlekProfilbildet til NjordProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Singel49

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje