Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til carogirlProfilbildet til L_KProfilbildet til RuienProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SwededarterProfilbildet til HexaProfilbildet til agderProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DorransProfilbildet til LenemorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til shado33Profilbildet til lalaparProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til temptationProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til elghodeProfilbildet til pompelProfilbildet til Helene89Profilbildet til MoaProfilbildet til Erlend:)

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje