Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Angel4uProfilbildet til MissProfilbildet til regntøymannProfilbildet til HardRockProfilbildet til DjeimiProfilbildet til blaithinProfilbildet til ScorpionProfilbildet til testomanProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til TordenspydProfilbildet til bait69Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til jens41Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Larsn
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til ole322Profilbildet til kinky667Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Singel49Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ChrisCProfilbildet til TearyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til hawe35Profilbildet til Lululuu

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 4 år siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje