Profilbildet til Kalle2Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Man30303Profilbildet til JimBodenProfilbildet til northkickProfilbildet til LokerProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til halloisProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Lamatryne
Profilbildet til sluggernProfilbildet til hotnoProfilbildet til Crazy92Profilbildet til KongenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til zethProfilbildet til .tvliseProfilbildet til wille455Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til GogT1971Profilbildet til freezinProfilbildet til AlexsProfilbildet til Aman4U2

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 1 måned siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje