Profilbildet til KarinagayProfilbildet til JiJiProfilbildet til NataProfilbildet til Lica89Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ArconadaProfilbildet til jonas93Profilbildet til fintparProfilbildet til TigerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til DorransProfilbildet til spruksProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Par Buskerud
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til JavhaxProfilbildet til 2KosProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til .tvliseProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til InsomniaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til vanosm52Profilbildet til XenaProfilbildet til SussProfilbildet til Merethe21Profilbildet til 59modellProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Rebel&Passion

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje