Profilbildet til Trh1980Profilbildet til qwerty19Profilbildet til pia1975Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Julie00Profilbildet til freezinProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til MiaBProfilbildet til joniProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til yanaProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til OralProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til xantippeProfilbildet til AzathothProfilbildet til afrikarProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til vanosm52

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje