Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til latino123Profilbildet til ReidarProfilbildet til DavinciProfilbildet til davidandreProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til HazeProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TigerProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til CalaDorProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Grom87Profilbildet til InnlandetProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SkårnesProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Difference___Profilbildet til LamatryneProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

Handyman31

@handymanoslo
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje