Profilbildet til LangbeinProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ToremannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til *Punky*Profilbildet til staalmannenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Linda_25Profilbildet til StaaleProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til nafa
Profilbildet til trond`enProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ChrisCProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til henrkjarProfilbildet til RubberkingProfilbildet til KongenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til IngunnProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Bukowski69

Rubberking

@hanz
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Rubberking:Disse profilene har Rubberking besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje