Profilbildet til På_søkProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MikeProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SupermannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til OdinProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Per SProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Handyman40Profilbildet til synnyProfilbildet til ninatv
Profilbildet til KWGProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MaykieProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til shaftyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til synnyProfilbildet til pvclove

Rubberking

@hanz
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Rubberking:Disse profilene har Rubberking besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje