Profilbildet til windel999Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til jannis25Profilbildet til DrYvilProfilbildet til MaykieProfilbildet til stian93Profilbildet til shaftyProfilbildet til SakoProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SammiProfilbildet til kinky667Profilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til MrbigProfilbildet til godsg1Profilbildet til BecksProfilbildet til KvastenProfilbildet til SvetikProfilbildet til SarlimeProfilbildet til DavinciProfilbildet til DorransProfilbildet til Osl38Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til BjoernProfilbildet til tinaProfilbildet til nattrose

HardRock

@hardrock82
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt HardRock:Disse profilene har HardRock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje