Profilbildet til ExodiaProfilbildet til andy1988Profilbildet til MannValdresProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til akane21Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Oslo27Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Musashi
Profilbildet til XenaProfilbildet til Siba44Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til HexaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til L_KProfilbildet til BadboyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SnæxProfilbildet til henrkjarProfilbildet til bby123Profilbildet til MartinosloProfilbildet til windel999Profilbildet til nina1992Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Lica89

HardRock

@hardrock82
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt HardRock:Disse profilene har HardRock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje