Profilbildet til maritaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AlesioProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til snirlenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til DorransProfilbildet til Oslo27Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til LululuuProfilbildet til burndocProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til KaisaProfilbildet til m52aProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til gameroslProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til freaky2Profilbildet til godsg1Profilbildet til DorcasProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til godheksaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LatexLovr

HardRock

@hardrock82
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt HardRock:Disse profilene har HardRock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje