Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til nada000Profilbildet til latex66Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til nafaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til LadyStarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til ExosProfilbildet til Donatello21Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Osl38Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Trappani89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til latino123Profilbildet til guttenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Rixn

HardRock

@hardrock82
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt HardRock:Disse profilene har HardRock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje