Profilbildet til two-playfulProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til RixnProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til trisvikProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til lovebbwProfilbildet til AsveigProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Handyman31Profilbildet til foresterProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til mindwtoProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Jan46Profilbildet til Angel4uProfilbildet til jenandProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TheMissProfilbildet til Floppa1Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ØstfoldGutt

HardRock

@hardrock82
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt HardRock:Disse profilene har HardRock besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje