Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til pierceddickProfilbildet til AskimMannProfilbildet til bakerProfilbildet til temptationProfilbildet til zailoProfilbildet til RomeoProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ArousalProfilbildet til synnyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Sneaky29
Profilbildet til NataProfilbildet til SKubrickProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til trisvikProfilbildet til TordenspydProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til IntrMannProfilbildet til DionysusProfilbildet til TommybProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MusashiProfilbildet til Yong

hasifa wahib

@hasifa22
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt hasifa wahib:Disse profilene har hasifa wahib besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje