Profilbildet til LeticiaProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LizzyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Torill1979Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til cat68
Profilbildet til Buffy93Profilbildet til just myselfProfilbildet til JaNuSProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Tara84Profilbildet til SigvegalProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Telemann88Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Reina21Profilbildet til Singel49Profilbildet til mizzyProfilbildet til silverProfilbildet til Badboy
  • 2 uker siden

    Hasse

    Hasse ble et registrert medlem 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje