Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ErogenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til dogbayProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til kajabiProfilbildet til par_30Profilbildet til LadyStarProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til AzathothProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til sølProfilbildet til windel999Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Joey77Profilbildet til kjelli77Profilbildet til kajabiProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til JustinProfilbildet til johnrunProfilbildet til Android
  • 3 måneder, 1 uke siden

    Hasse

    Hasse ble et registrert medlem 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje