Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til afrikarProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til DjeimiProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Handyman31Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til jenandProfilbildet til cat68Profilbildet til nada000Profilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Mr.XProfilbildet til orphansProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ZeroProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Floppa1Profilbildet til HardRockProfilbildet til Insomnia
  • 6 måneder, 1 uke siden

    Hasse

    Hasse ble et registrert medlem 6 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje