Profilbildet til NightdiverProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til skurk3Profilbildet til MissyMooProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sverre89Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til DonGrisProfilbildet til buskerudProfilbildet til Difference___Profilbildet til krsflortProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til stenafo
Profilbildet til XenaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MizzyProfilbildet til På_søkProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til pytagorasProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Lars80Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år

Hasse

@hasse
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Hasse:Disse profilene har Hasse besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje