Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til hgsd1Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til IngunnProfilbildet til jente2011Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til DonGrisProfilbildet til fridafridaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Avalon
Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Mass SageProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til knutbrgProfilbildet til fadedProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ballderProfilbildet til SiljeProfilbildet til AndiiProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Hasse

@hasse
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Hasse:Disse profilene har Hasse besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje