Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til henrkjarProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til CindyCDProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Natasha93Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til maler.nProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ToremannProfilbildet til ingolad
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til førdeparetProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til ani5Profilbildet til MrVoldProfilbildet til SvantepriProfilbildet til elghodeProfilbildet til XenaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Thea92Profilbildet til Nic94Profilbildet til TommybProfilbildet til KennethR88

Hasse

@hasse
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Hasse:Disse profilene har Hasse besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje