Profilbildet til DodraugenProfilbildet til englevingerProfilbildet til OdinProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Fin g30Profilbildet til VictorProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MedusaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Joachim*Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til fridafridaProfilbildet til jan50Profilbildet til monique tvProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BjoernProfilbildet til AvalonProfilbildet til Difference___Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til AnMy99Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Tara84

Hasse

@hasse
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Hasse:Disse profilene har Hasse besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Hasse

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje