Profilbildet til BecksProfilbildet til buskerudProfilbildet til CleoProfilbildet til RantazticProfilbildet til PussiProfilbildet til kennedy85Profilbildet til urokraakeProfilbildet til freaky2Profilbildet til 2KosProfilbildet til babybooProfilbildet til Tara84Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ChivasProfilbildet til xantippeProfilbildet til El Diablo
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Kate WProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til leandroProfilbildet til pytagorasProfilbildet til BiparProfilbildet til orphansProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ElleseusProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Alesio

hattifnattene00

@hattifnattene00
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt hattifnattene00:Disse profilene har hattifnattene00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje