Profilbildet til wille455Profilbildet til førdeparetProfilbildet til solaProfilbildet til MusashiProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MidasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til nord88Profilbildet til zailoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til hawe35Profilbildet til harepusen
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til dewill77Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til bwillyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til RogermadsProfilbildet til HommeProfilbildet til freaky2Profilbildet til NyssaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BullseyeProfilbildet til AlexsProfilbildet til godsg1

hattifnattene00

@hattifnattene00
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt hattifnattene00:Disse profilene har hattifnattene00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje