Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til julieProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til snirlenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til tinaProfilbildet til BecksProfilbildet til par_30Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til MikeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MissMProfilbildet til trisvik
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til englevingerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MarwinProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til AvalonProfilbildet til Donatello21Profilbildet til plusSProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Something enters the room

hattifnattene00

@hattifnattene00
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt hattifnattene00:Disse profilene har hattifnattene00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje