Profilbildet til TheReaderProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til CleoProfilbildet til SammiProfilbildet til MarwinProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Kate WProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til geddimannProfilbildet til Haakon92Profilbildet til JimBodenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til synnyProfilbildet til SvetikProfilbildet til Merethe21
Profilbildet til AsveigProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AndroidProfilbildet til Leto78Profilbildet til Ramp78Profilbildet til StrazoProfilbildet til MizzyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til RockDudeProfilbildet til guttenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MeeowProfilbildet til fridafridaProfilbildet til IronheartProfilbildet til jente2011Profilbildet til niceboy1986

hattifnattene00

@hattifnattene00
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt hattifnattene00:Disse profilene har hattifnattene00 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje