Profilbildet til RomeoProfilbildet til hank95Profilbildet til DjeimiProfilbildet til pvcloveProfilbildet til LissaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til nafaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til knny88Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til NettstedetProfilbildet til apeeassProfilbildet til ShjalomProfilbildet til zailoProfilbildet til Ramp78
Profilbildet til sabriinaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til SwededarterProfilbildet til afrikarProfilbildet til harepusenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til sexworker202Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til XjanneProfilbildet til TigerProfilbildet til brollProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Karinagay

Ariel

@havfruenariel
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje