Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Telemann88Profilbildet til KatherineProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Lill17Profilbildet til wille455Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til RJProfilbildet til skurk3Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til L_KProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BjornchProfilbildet til TheMissProfilbildet til Cd28Profilbildet til JiJiProfilbildet til MortenBProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til AfroManProfilbildet til petzlProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til JontassProfilbildet til NataProfilbildet til CharlesProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje