Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til TengilProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til komigje69Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til KaisaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til SammiProfilbildet til kaiaso
Profilbildet til Roger84Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til bakerProfilbildet til Tine cdProfilbildet til leandroProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SjtProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ani5

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje