Profilbildet til sluggernProfilbildet til andy1988Profilbildet til Lars80Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SoffiProfilbildet til ScorpionProfilbildet til AinaCdProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ShineProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til IngegardProfilbildet til BecksProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til CindyCDProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til GhroltProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NylongummiProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til xdresser

Ariel

@havfruenariel
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje