Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til shivaProfilbildet til toro60Profilbildet til CleoProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LathamsProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til NettstedetProfilbildet til jenand
Profilbildet til No StringsProfilbildet til Plu2Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til knutbrgProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til bby123Profilbildet til Solros72Profilbildet til ShineProfilbildet til pytagorasProfilbildet til freaky2

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje