Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Flekka18Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SpindelProfilbildet til shado33Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til shivaProfilbildet til MissProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Handyman31Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til BecksProfilbildet til 33Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KjellarProfilbildet til pierceddickProfilbildet til westpar76Profilbildet til NataProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jarlemann

Ariel

@havfruenariel
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje