Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til CharlesProfilbildet til elghodeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til freaky2Profilbildet til DodraugenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TuttaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Rosjer
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ElviraProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Passivg19Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SupermannProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Lars80Profilbildet til Andersen89Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Tabbe

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje