Profilbildet til 2KosProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til xtrProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Thea92Profilbildet til HexaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til nada000Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AnetteleProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til mizzyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til runAProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AmpriProfilbildet til BillProfilbildet til StrazoProfilbildet til RubberkingProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til cat68Profilbildet til KatherineProfilbildet til ensomgutt23

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje