Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Lars80Profilbildet til Torill1979Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til bait69Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til kaiasoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HazeProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til DionysusProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til zailoProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til jens41Profilbildet til beitoProfilbildet til Siba44Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til GoldenProfilbildet til KAAR!!S

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje