Profilbildet til jan50Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til toro60Profilbildet til ArielProfilbildet til ToyenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til L_KProfilbildet til troendern93Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til RJProfilbildet til TommybProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DorransProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bby123Profilbildet til Samehada
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til KatherineProfilbildet til sølProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DodraugenProfilbildet til sjømannProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Mr.XProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ExodiaProfilbildet til davidandre

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje