Profilbildet til AsveigProfilbildet til davidandreProfilbildet til MM77Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Klar 79Profilbildet til JustinProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til chipProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ThomasassProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til NyssaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Plu2Profilbildet til L_KProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MM77Profilbildet til NettstedetProfilbildet til solaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Telemann88Profilbildet til bamsefarProfilbildet til MrLumar82

Ariel

@havfruenariel
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ariel:Disse profilene har Ariel besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ariel

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Moderator

Om deg

19 år gammel Oslo-jente 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje