Profilbildet til VictorProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RomeoProfilbildet til xdresserProfilbildet til El DiabloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ErogenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til bait69Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til kmfantProfilbildet til joniProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Angel84Profilbildet til trond`enProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til GiggSProfilbildet til MarwinProfilbildet til KennethR88Profilbildet til beitoProfilbildet til northkick

hawe35

@hawe35
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt hawe35:Disse profilene har hawe35 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje