Profilbildet til RuienProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til DrulProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til TheReaderProfilbildet til DragongirlProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ArielProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ShjalomProfilbildet til bwillyProfilbildet til Marius
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Natasha93Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ErogenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til englevingerProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SupermannProfilbildet til ReidarProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NordJente90

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje