Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til knny88Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til harepusenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til snirlenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MissMProfilbildet til sjømannProfilbildet til BistvgProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Manimal
Profilbildet til vekten75Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NordlandProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til andy1988Profilbildet til shivaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til poffenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til lekentpar28

Tonight;)

@hegeolsen
aktiv 1 uke, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt Tonight;):Disse profilene har Tonight;) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje