Profilbildet til BecksProfilbildet til Floppa1Profilbildet til hawe35Profilbildet til ShineProfilbildet til trisvikProfilbildet til MizzyProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til MolliProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til TearyProfilbildet til nafaProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til BluwProfilbildet til qwerty19Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BergenoProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til TigerProfilbildet til ChivasProfilbildet til ElviraProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til par3427Profilbildet til FreshnessProfilbildet til DrYvil

Helene89

@helene89
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje