Profilbildet til komigje69Profilbildet til SadominatorProfilbildet til i love boysProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til julieProfilbildet til j18elverumProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til NylongummiProfilbildet til northkickProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MissyMooProfilbildet til gameroslProfilbildet til Lenaa23
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til apeeassProfilbildet til davidandreProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til hawe35Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Par på camProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ChrisCProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Julie00Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til candyqueen30

Helene89

@helene89
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje