Profilbildet til RixnProfilbildet til mark04Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til afrikarProfilbildet til Geirern92Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Angel84Profilbildet til knny88Profilbildet til Reina21Profilbildet til MortenBProfilbildet til zailoProfilbildet til Lill17Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til slavi
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til mizzyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MortenBProfilbildet til skurk3Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MatteStProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til monique tvProfilbildet til MissyMooProfilbildet til MiaBProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til freaky2Profilbildet til Tomas89bergen

Helene89

@helene89
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje