Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til simonaProfilbildet til 33Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ReidarProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Buffy93Profilbildet til testomanProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Dotto81
Profilbildet til HazeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KjellarProfilbildet til MeeowProfilbildet til førdeparetProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ToyenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ArielProfilbildet til FreshnessProfilbildet til JM28Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til j18elverumProfilbildet til lekentpar28

Helene89

@helene89
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje