Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til lalaparProfilbildet til two-playfulProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til IronheartProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Slave g23Profilbildet til smoker;)Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Tony21Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Culprate
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til CleoProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til EspenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Joachim*Profilbildet til hgsd1Profilbildet til DodraugenProfilbildet til MM77Profilbildet til shafty

Helene89

@helene89
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje