Profilbildet til Buffy93Profilbildet til veilchenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til poffenProfilbildet til zethProfilbildet til dp72Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MissMProfilbildet til TigerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til soulofkitchen
Profilbildet til shado33Profilbildet til AzathothProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Singel49Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til KosMusProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til pitt76Profilbildet til Dragongirl

Helene89

@helene89
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje