Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til 59modellProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MartinosloProfilbildet til TabbeProfilbildet til BergenoProfilbildet til silverProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til FinelineProfilbildet til MehtevasProfilbildet til testoman
Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til BistvgProfilbildet til vanosm52Profilbildet til AngelManProfilbildet til RJProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til BotanicalProfilbildet til StavangerProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sweettortureProfilbildet til jente2011Profilbildet til Sadominator

Helene89

@helene89
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Helene89:Disse profilene har Helene89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje