Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til miss76Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til apeeassProfilbildet til Thea92Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KristiansenProfilbildet til poffenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LeticiaProfilbildet til brollProfilbildet til AzathothProfilbildet til par3427Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Romeo
Profilbildet til nafaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til VigdisProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til No StringsProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MrVoldProfilbildet til chipProfilbildet til trond`enProfilbildet til BjoernProfilbildet til @nn@Profilbildet til Blondetruser

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje