Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til 33Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SvetikProfilbildet til BotanicalProfilbildet til solaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til godheksaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bergen89Profilbildet til ElviraProfilbildet til losamantes
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ScorpionProfilbildet til tinaProfilbildet til ChivasProfilbildet til KennethR88Profilbildet til testomanProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BullseyeProfilbildet til KimmernProfilbildet til Haakon92Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til pitt76Profilbildet til MuscleDom

gummihelge

@helge
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje