Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til LululuuProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BistvgProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til coolchic101Profilbildet til frekkis71Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Ready4funProfilbildet til 59modellProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til KjellarProfilbildet til ElyProfilbildet til xtrProfilbildet til vårkåtProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til agderProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til pia1975Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til hotfishProfilbildet til Babygirl85

gummihelge

@helge
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje