Profilbildet til BluwProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BadboyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BiTrineProfilbildet til troendern93Profilbildet til harepusenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SnæxProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til zailoProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til agderProfilbildet til Angel4uProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til LåtteProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til lalaparProfilbildet til jente2011Profilbildet til SussProfilbildet til tinaProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til MartinosloProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til JaNuSProfilbildet til NannaProfilbildet til PussiProfilbildet til TrhMann1973

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje