Profilbildet til xdresserProfilbildet til Singel49Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MissProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til bbck osloProfilbildet til stian93Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Svantepri
Profilbildet til JustinProfilbildet til karlaaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til sweden boyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ShineProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Reina21Profilbildet til OlavsenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Thea92Profilbildet til InsomniaProfilbildet til shivaProfilbildet til NaughtyDane

gummihelge

@helge
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje