Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til JM28Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til gameroslProfilbildet til MehtevasProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til HommeProfilbildet til MoaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til pvcloveProfilbildet til veilchenProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til MizzyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til AsveigProfilbildet til ReidarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til XenaProfilbildet til vekten75Profilbildet til røyskattaProfilbildet til akane21Profilbildet til FinelineProfilbildet til TheMissProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MaykieProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til staalmannen

gummihelge

@helge
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje