Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til superteddProfilbildet til ElviraProfilbildet til badboy1986Profilbildet til mann oslProfilbildet til BittenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til babybooProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til afrikarProfilbildet til shinY_Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til ddaanniieelll
Profilbildet til shaftyProfilbildet til IronheartProfilbildet til apeeassProfilbildet til shado33Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til DorransProfilbildet til swedmanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Skeva91Profilbildet til bait69Profilbildet til Tomas89bergen

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje