Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sverre89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til bwillyProfilbildet til Siba44Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til LokerProfilbildet til ElinesProfilbildet til ak00nProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til EspenProfilbildet til På_søkProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Per S
Profilbildet til **WanjaProfilbildet til KvastenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til tinaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Man30303Profilbildet til Espen

gummihelge

@helge
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje