Profilbildet til AvalonProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til C.lop14Profilbildet til MortenBProfilbildet til Caleron86Profilbildet til DionysusProfilbildet til sluggernProfilbildet til two-playfulProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til pia1975Profilbildet til skurk3Profilbildet til krsflortProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Donatello21
Profilbildet til SupermannProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ChivasProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til IngunnProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Cd28Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MrVoldProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Trheim1977

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje