Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Roger84Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Crazy92Profilbildet til XjanneProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BluwProfilbildet til BBW28Profilbildet til MaykieProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Plu2Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til dia***Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til carogirlProfilbildet til staalmannenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BadboyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til RuienProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Latex50Profilbildet til Sportoguy

gummihelge

@helge
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje