Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Oslo27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til coolchic101Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til silverProfilbildet til sola50Profilbildet til StaaleProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Molli
Profilbildet til andy1988Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Lill17Profilbildet til pvcloveProfilbildet til orro75Profilbildet til Tine cdProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til carogirlProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til MarwinProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KennethR88Profilbildet til johnrunProfilbildet til Gutt24Trent

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje