Profilbildet til Trh1980Profilbildet til HazeProfilbildet til NinnaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til xdresserProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til jenandProfilbildet til AnetteleProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til talkman
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SigvegalProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Androx0Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AlexsProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til sola50Profilbildet til AndiiProfilbildet til Angel84Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Floppa1

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje