Profilbildet til RememBr83Profilbildet til nelg90Profilbildet til LarsnProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Donatello21Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til kennedy85Profilbildet til xantippeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til claireProfilbildet til Tiger
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ErogenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til CulprateProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til sexworker202Profilbildet til ElyProfilbildet til virtuve

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 6 dager, 13 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje