Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TordenspydProfilbildet til HazeProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JustinProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til latino123Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SportoguyProfilbildet til kajabiProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til SimProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SussProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til uzi69Profilbildet til JontassProfilbildet til KospieProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til zailoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Difference___Profilbildet til kinkysjel

gummihelge

@helge
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje