Profilbildet til jeanettekProfilbildet til MM77Profilbildet til Leto78Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Per SProfilbildet til SadominatorProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til freezinProfilbildet til OdinProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til CalaDorProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Rapper.1
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til NeonProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SadominatorProfilbildet til m52aProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Androx0Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NataProfilbildet til sisunorProfilbildet til chipProfilbildet til solaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til par_30Profilbildet til OralProfilbildet til pleasure4u2n8

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje