Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JærguttenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ingoladProfilbildet til Crazy92Profilbildet til windel999Profilbildet til Lez 40Profilbildet til englevingerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til pvclove
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Bimann43Profilbildet til henrkjarProfilbildet til afrikarProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til stian93Profilbildet til RomeoProfilbildet til Plu2Profilbildet til yanaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til hattifnattene00

gummihelge

@helge
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

gummihelge

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

alt inen latex,lakk,skinn,bifilsex,kinky

Fritekst

liker gummiklær,lakk,skinnklær,med mer,eg er ein bifil mann som er med på det meste stortset

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje