Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SpindelProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RockDudeProfilbildet til godheksaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Par på camProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Osl38Profilbildet til godsg1Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til StianProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KWG
Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til pitt76Profilbildet til MizzyProfilbildet til testomanProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til StaaleProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til shado33Profilbildet til freezinProfilbildet til norseman9Profilbildet til MissyMooProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til hotnoProfilbildet til Sako

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

gummihelge

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

alt inen latex,lakk,skinn,bifilsex,kinky

Fritekst

liker gummiklær,lakk,skinnklær,med mer,eg er ein bifil mann som er med på det meste stortset

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje