Profilbildet til Angel84Profilbildet til sluggernProfilbildet til petrus1956Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Handyman31Profilbildet til kmfantProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sisunorProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AlexsProfilbildet til naitsProfilbildet til MM77Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SissyShirley
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til foresterProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til LenemorProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til RJProfilbildet til førdeparet

gummihelge

@helge
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gummihelge:Disse profilene har gummihelge besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

gummihelge

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

alt inen latex,lakk,skinn,bifilsex,kinky

Fritekst

liker gummiklær,lakk,skinnklær,med mer,eg er ein bifil mann som er med på det meste stortset

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje