Profilbildet til northkickProfilbildet til Handyman40Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til ZaxProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til burndocProfilbildet til 59modellProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til andy1988Profilbildet til dewill77Profilbildet til foresterProfilbildet til SoffiProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til petzlProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Linda_25Profilbildet til DjeimiProfilbildet til HardRockProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til wille455Profilbildet til FreshnessProfilbildet til pitt76Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til StrazoProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje