Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Alexander44Profilbildet til MizzyProfilbildet til PussiProfilbildet til Niko9Profilbildet til TommybProfilbildet til TigerProfilbildet til VigdisProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til just myselfProfilbildet til trannyboyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til vickycdProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til shafty
Profilbildet til UerfarenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Fin g30Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til snirlenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til jan50Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til sweettortureProfilbildet til julieProfilbildet til englevinger

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje