Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til apeeassProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MissProfilbildet til TordenspydProfilbildet til AlexsProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HexaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til BergenoProfilbildet til EscobarProfilbildet til Zero
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til colargolProfilbildet til jonas93Profilbildet til kennedy85Profilbildet til TuttaProfilbildet til simonaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Angel4uProfilbildet til stuve92Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Fredbo_Stavanger

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje