Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til RomeoProfilbildet til BrumProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MatteStProfilbildet til Kas=)Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til DionysusProfilbildet til Mass SageProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til hank95Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til burndocProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Golddigger
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AlexsProfilbildet til CindyCDProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Mystical34Profilbildet til DjeimiProfilbildet til yanaProfilbildet til sverre89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til bakerProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Anne72Profilbildet til Sportoguy

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 3 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje