Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SKubrickProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Fresia4Profilbildet til AsveigProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til YouwishProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til StianProfilbildet til Tobben28Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til MissMProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til NightdiverProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til AzathothProfilbildet til dewill77Profilbildet til ErogenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MoaProfilbildet til ZizouProfilbildet til Dotto81Profilbildet til BecksProfilbildet til Ladysman

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje