Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Joey77Profilbildet til BiTrineProfilbildet til lekenergodProfilbildet til IronheartProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til carogirlProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MissMProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til pia1975Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til westpar76
Profilbildet til AskimMannProfilbildet til badboy1986Profilbildet til pvcloveProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til KongenProfilbildet til parivestProfilbildet til JustinProfilbildet til norseman9Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Haze

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje