Profilbildet til SupermannProfilbildet til i love boysProfilbildet til joniProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Nic94Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Siba44Profilbildet til Passivg19Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til supertedd
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til just myselfProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SupermannProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til MissMProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til leandroProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til LatexfunProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Voluptuous

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje