Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LilliMyProfilbildet til ArousalProfilbildet til xantippeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StavangerProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til sverre89Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til sanjaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til halloisProfilbildet til LokerProfilbildet til TheRose49
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ScorpionProfilbildet til MarwinProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SupermannProfilbildet til dp72Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ToyenProfilbildet til BrumProfilbildet til guttenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MissMProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til RJ

HelgelandsGubbe

@helgelandsgubbe
aktiv 6 dager, 15 timer siden
Disse profilene har besøkt HelgelandsGubbe:Disse profilene har HelgelandsGubbe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje