Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til RomeoProfilbildet til LeticiaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til FinelineProfilbildet til kennedy85Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til testomanProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til jens41Profilbildet til runAProfilbildet til ole322Profilbildet til NeonProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til ZeroProfilbildet til StrazoProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BittenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til SvantepriProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bamsefarProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til latex66Profilbildet til xtrProfilbildet til BullseyeProfilbildet til DorransProfilbildet til Oslo27
  • 6 dager, 9 timer siden

    Helle123

    Helle123 ble et registrert medlem 6 dager, 9 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje