Profilbildet til Lars80Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Siba44Profilbildet til solaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til TuttaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Golddigger
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til lovebbwProfilbildet til hotnoProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til UerfarenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til BistvgProfilbildet til SupermannProfilbildet til LeticiaProfilbildet til toro60Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til CalaDor

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje