Profilbildet til zethProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LokerProfilbildet til TengilProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til jan50Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til OralProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til rubbergimp
Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KvastenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til stor pungProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til EvensProfilbildet til CulprateProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Cd28

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje