Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til vickycdProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Klara31Profilbildet til XjanneProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til .LisetvProfilbildet til OdinProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Latex44Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Niko9Profilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Nic94Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til MatteStProfilbildet til johnrunProfilbildet til Plu2Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SkårnesProfilbildet til IngunnProfilbildet til GeiriProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BadboyProfilbildet til MortenBProfilbildet til På_søkProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Innlandet

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje