Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Mandal37Profilbildet til sexworker202Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Joey77Profilbildet til ToyenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Skeva91Profilbildet til @nn@Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til RosjerProfilbildet til miss76Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til Plu2Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Lica89Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til babybooProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til sverre89Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LeneaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ZeroProfilbildet til SarlimeProfilbildet til dewill77Profilbildet til DetteErMeg

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje