Profilbildet til sverre89Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NightdiverProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til TuttaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Siba44Profilbildet til sola50Profilbildet til GhroltProfilbildet til Lars80Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til 2KosProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til IngunnProfilbildet til gutt1981Profilbildet til YongProfilbildet til L_KProfilbildet til LåtteProfilbildet til -MissV-Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ingoladProfilbildet til Thea92Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JiJiProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til regntøymannProfilbildet til m52a

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje