Profilbildet til kennedy85Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til CalaDorProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Just4youProfilbildet til golfbearProfilbildet til Flekka18Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til BottomProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MatteStProfilbildet til @nn@Profilbildet til ThomasDes
Profilbildet til sverre89Profilbildet til TommybProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til BullseyeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til kjelli77Profilbildet til pvcloveProfilbildet til mizzyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ninatvProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Grom87

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje