Profilbildet til windel999Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ElviraProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til ak00nProfilbildet til KongenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ErogenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til plusSProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til norseman9
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Lill17Profilbildet til AlexsProfilbildet til Tony21Profilbildet til SadominatorProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til godheksaProfilbildet til MikeProfilbildet til latex66Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Life is a game

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje