Profilbildet til DragongirlProfilbildet til chipProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til RememBr83Profilbildet til UerfarenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til ChivasProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til MrVoldProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til bergen89
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til CindyCDProfilbildet til buskerudProfilbildet til gameroslProfilbildet til godheksaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til sweettortureProfilbildet til GiggSProfilbildet til leandroProfilbildet til monique tvProfilbildet til Handyman31Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til subtrollet71

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje