Profilbildet til spruksProfilbildet til Reina21Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til godsg1Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til sjømannProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til jenandProfilbildet til TigerProfilbildet til BittenProfilbildet til BecksProfilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Angel4uProfilbildet til colargolProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til NylongummiProfilbildet til LarsnProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til TheMissProfilbildet til ingoladProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til MoaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Helene89Profilbildet til hank95Profilbildet til Grønnøyd

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje