Profilbildet til MannValdresProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SoffiProfilbildet til SvetikProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til XL KukkProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til latex66Profilbildet til freaky2Profilbildet til Huldra89Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Davinci
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til GeiriProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LåtteProfilbildet til TuttaProfilbildet til ZizouProfilbildet til 2KosProfilbildet til MaykieProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til northkickProfilbildet til shaftyProfilbildet til JustinProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til kjelli77

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje